14 augustus filmavond in Kontich Kazerne – de titel is gekend

AvatarKcPoster2Wanneer het op 14 augustus mooi weer wilt zijn, kan je zelf je stoel meebrengen naar het Patersboske om daar in open lucht naar een film te komen kijken. De titel is gekend en het wordt… Avatar.

In “Avatar” krijgt Jake Sully, een verlamde ex-marinier, terug de kans om een gezond lichaam te krijgen door deel te nemen aan het Avatar-programma. Hiervoor moet hij naar de planeet Pandora reizen om op zoek te gaan naar kostbare mineralen. Wanneer de lokale bevolking van Pandora, de Na’vi hun natuurlijke omgeving echter bedreigd zien worden, besluiten ze de strijd aan te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s