Zaterdag Nieuwjaarsreceptie Kokaz

receptie-kokazGoedenavond,

Aanstaande zaterdag houden we zoals u weet voor de derde keer al de nieuwjaarsreceptie in Kontich Kazerne. Vanaf 16u is iedereen uit de wijk meer dan welkom in de Montfortstraat ter hoogte van de school. Maak dus zeker nog wat reclame bij buren, mede-straatbewoners en al wie u kent in Kontich Kazerne want het is een unieke kans om wat bij te praten en elkaar beter te leren kennen en voor de kinderen voorzien we het nodige springplezier.
Inmiddels zijn we al druk bezig met de voorbereiding, maar de dag zelf zijn zij die een handje willen toesteken vanaf 11u zeker welkom in de Montfortstraat. We moeten een aantal tenten opzetten, toog inrichten, lampen hangen… En na de receptie moet alles uiteraard terug opgeruimd. Als u dus zin en tijd heeft bent u meer dan welkom.
Hopelijk tot zaterdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s