de Meifeesten komen er aan

Graag maken we ook reclame voor de aankomende Meifeesten die dit jaar plaats hebben in Kontich Kazerne op 25, 26, 27 en 28 mei. Dit ‘feest in het dorp’ biedt verscheidene evenementen aan voor jong en oud: concert, quiz, kinderanimatie, volksspelen, muziek- en knutselworkshops, jogging, barbecue, wandeltocht en feestrestaurant.

Het gedetailleerd programma vind je hier.

Alles speelt zich af op en rond het Phil Bosmansplein in Kontich Kazerne en heeft dit jaar als thema: Fantastische Dieren. De feesten openen traditioneel met een concert. Dit jaar wordt er swingend de gospel-toer op gegaan met de Day by Day Gospel Singers.
Al voor de vierde keer is er op vrijdagavond een algemene, gevarieerde kennisquiz met een brede waaier van onderwerpen, opgesmukt met veel beeld- en klankvragen. Zaterdag zijn de kinderen meer dan welkom: workshops rond dieren knutselen, graffiti, djembé en fietsen.

De zaterdaganimatie wordt afgesloten met de intussen vermaarde barbecue op het kerkplein.

Op zondagochtend kunnen wandelaars op stap met de Kokatrotters en van 12 tot 14 uur sluiten de Meifeesten af met het traditionele feestrestaurant in zaal Pronkenborg.

Met de Meifeesten wilt men de samenhorigheid tussen de bewoners van onze gemeente stimuleren. De opbrengst van de Meifeesten gaat integraal naar een goed doel.

Meer info vind je op www.meifeestenkokaz.be en je kan er ook bestellen voor de diverse activiteiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s