De zomer is van Kontich Kazerne

Je merkte het waarschijnlijk al, maar de zomer draait weer op volle toeren en Kontich Kazerne dus ook.

Het is nog geen twee weken geleden dat we de leuke sfeer van de Sint Martinus Prijs mochten ervaren in onze eigen wijk of op 12 augustus staat het volgende evenement op stapel… Openluchtfilm in het Patersboske om 22u. En voor één keer mogen de jongeren ook later opblijven want de Grote Vriendelijke Reus komt op bezoek.

Een tweetal weken later is het dan op 2 september tijd voor de derde editie van onze eigen KOKAZ Koers waarbij jong en oud uit Kontich Kazerne het tegen elkaar opnemen. Ambiance verzekerd. Wil je meedoen of mee helpen die dag. Laat ons dat dan zeker weten of schrijf je meteen in via de site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s