Er is weer mooi gezongen en we binnen alvast af te tellen tot…

Op 31 december is er weer mooi gezongen door de jongsten uit onze wijk tijdens het nieuwjaarkezoete zingen. Wij telden net geen 100 zangertjes die hun keel aan de kerk kwamen smeren met een lekkere chocomelk en wat zij heel leuk vonden was dat er ook dit jaar weer meer rode lintjes aan de voordeuren hingen.

Nu is het aftellen tot zaterdag 13 januari wanneer we met z’n allen het nieuwe jaar inluiden tijdens onze eigen nieuwjaarsreceptie. Nodig iedereen uit je straat uit en zak tegen 16u zeker af naar de Montfortstraat.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s