Verslag Wijkoverleg 29 januari 2019

Beste wijkbewoner,

Gelieve hieronder het verslag te willen vinden van het wijkoverleg van 29 januari 2019. Dit wijkoverleg stond in het teken van de mobiliteit in onze wijk.

Verder nog een oproep i.v.m. het eerder uitgevoerde ouderenbehoeftenonderzoek. Op dinsdag 26 maart organiseert de gemeente in Het Halfdiep een namiddag (13.30 tot 16 u.) met werktafels rond 4 thema’s die als belangrijk uit het eerder gevoerde ouderenbehoeftenonderzoek kwamen : wonen, mobiliteit, zorg en vrije tijd/vrijwilligers. Elke werktafel zal begeleid worden door een collega met de nodige kennis/informatie.

Heb je een voorkeur van werktafel? Geef je 1ste en 2de keuze door via uitwinkel@kontich.be of 03 450 78 31, dan puzzelt de gemeente de werktafels bij elkaar. Meer informatie kan je terugvinden in bijlage.

Bijlagen:

 

Met vriendelijke groeten,
Joris & Greet

Joris Dircx (coördinator)
Greet Michielsen (secretaris)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s