Heraanleg Stationsplein…a once in a lifetime opportunity

Donderdag is het zover… dan worden de verschillende plannen voor het stationsplein ter inzage voorgelegd in het station van Kontich-Lint en vanaf dan hebben we ook de mogelijkheid om vragen te stellen en advies te geven bij de voorstellen die op tafel liggen.

Drie weken lang, van 14 maart tot en met 5 april, worden de modellen getoond en mag iedereen zijn inbreng geven. Donderdag, 14 maart, is er een éénmalige informerende bijeenkomst van 16 tot 20u en kan je in het stationsgebouw woord en uitleg krijgen bij de drie modellen die op tafel liggen.

Los van de voorstellen zal het eigenlijk vooral gaan over de toekomst die we als inwoners van Kontich Kazerne voor het plein zien… georiënteerd op de wagen zoals vandaag het geval is, een plek waar het leuk vertoeven is

Laat ons de plannen dus zeker met een open blik op de toekomst bekijken want de heraanleg van het plein zal bepalend zijn voor onze wijk in de volgende decennia. We vinden het daarom alvast zeer positief dat de gemeente onze meningen zal opnemen in de plannen. “A once in a lifetime opportunity” zeggen we dan 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s