Wijkoverleg dinsdag 15 maart 20u in zaal Pronkenborg

Beste wijkbewoner,

Het is zover… na 2 jaar online de hoofden bij elkaar te steken, kunnen we eindelijk weer fysiek samen komen zoals het er nu naar uitziet. Daarom het we wat langer gewacht alvorens het eerste wijkoverleg van 2022 te gaan plannen, maar is het nu toch zover. Op dinsdag 15 maart om 20u komen we met het Wijkoverleg samen in zaal Pronkenborg naast de kerk.  Doel is ten laatste om 22u af te sluiten.

Tijdens de pieken in de covid periode hebben we het wijkoverleg laten verder lopen zonder jaarlijks de mandaten van voorzitter en secretaris ter beschikking te stellen van iedereen in onze wijk, maar nu gaan we dat vanzelfsprekend wel weer doen. Zie je het dus zitten om het komende jaar de rol van coördinator of secretaris op te nemen of wil je mee de vergadering voorbereiden? Geef dan op voorhand even een seintje zodat we weten hoeveel kandidaten er zijn. Het eerste punt op de agenda is de voorstelling van de kandidaten en het verkiezen van de coördinator en secretaris.

We voorzien volgende agenda, maar als je zaken wenst toe te voegen die de rondvraag overstijgen mag je die steeds op voorhand doormailen.

  • Verkiezing voorzitter en secretaris
  • Activiteiten in onze wijk: poetsdag, Meifeesten…
  • Status projecten: stationsplein…
  • Mobiliteit: vijfhoek, herinrichting Meylweg, Pauwhoevestraat…
  • Rondvraag

Hopelijk allemaal tot dinsdag 15 maart!

Met vriendelijke groeten,

Joris & Greet


Joris Dircx (coördinator)

Greet Michielsen (secretaris)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s