Kontich Kuist!

Morgen is het de tweede editie van de grote lenteschoonmaak in onze wijk!

Dit betekent dat we zwerfvuil opruimen of voetpad, fietspad en de goot proper maken met een keerborstel? We halen onkruid weg van het voetpad met een onkruidborstel of steekmesje en we gebruiken zeker geen onkruidverdelger want ook Kontich is pesticiden-vrij!

Het belooft een mooie dag te worden, want enkele honderden deelnemers en verschillende verenigingen schreven zich al in!

Als bedankje voor onze deelname krijgt iedereen een leuk zadenbompakket voor bij- en vlindervriendelijke bloemen. Zo maken we onze straten niet enkel proper maar fleuren we ze ook op en dragen bij aan een bij-vriendelijke gemeente.

Vanaf 9u30 vewelkomen medewerkers van de gemeente ons graag aan het Phil Bosmansplein, waar we de opruimmaterialen kunnen ophalen. Nadien zien ze ons daar graag terug om een zadenbompakketje te overhandigen en  te trakteren op een lekker glaasje fruitsap, wijn of bier. We kunnen ons verzameld afval dan ook daar achterlaten. Benieuwd hoe indrukwekkend de berg afvalzakken zal zijn? Kom dan zeker kijken 🙂

Met vriendelijke groeten,

Joris & Greet

Joris Dircx (coördinator)
Greet Michielsen (secretaris)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s