Er valt heel wat te beleven in Kontich Kazerne in april & mei

Beste wijkbewoner,

De komende weken staat er heel wat te gebeuren in onze wijk.

Dit weekend kunnen op zondag de sportievelingen onder ons deelnemen aan de Run For Nature van Natuurpunt die passeert langs ons eigen Kapellekesbos.

Op donderdag 19 april opent om 19u ons nieuwe buurthuis “Den Alf” in het klooster naast de kerk. We zijn uitgenodigd voor de opening, maar graag voor 13 april een seintje op buurthuisdenalf@kontich.be als je denkt langs te komen op dat feestelijk moment.

Het wijkoverleg en de cultuurraad organiseren tot slot op 6 mei samen de creatieve markt “KonMARkT “op het stationsplein. Het wijkoverleg gaat centraal met een drankstandje staan waar we koffie, thee en sapjes van Faire-Trade zullen schenken. Voor deze activiteit is er een tekort  aan tenten en zijn we op zoek naar een tentje van ongeveer 3×3  meter. Ken jij iemand die een tentje voor deze stand heeft dat we kunnen lenen? Geef dan even een seintje op kokazleeft@gmail.com

Verder zijn we ook nog op zoek naar wat helpende handen die om 12u even de tenten mee willen opzetten of die om 18u alles even mee willen afbreken. Ook hier graag een seintje op kokazleeft@gmail.com als je dit ziet zitten.

Tot slot nodigen we jullie uiteraard ook graag gewoon nog eens uit op al deze activiteiten want zonder veel zielen geen vreugd zeggen ze dan 🙂

Met vriendelijke groeten,
Joris & GreetJoris Dircx (coördinator)
Greet Michielsen (secretaris)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s