Wat brengt de maand mei voor Kontich Kazerne?

De maand mei zit weer lekker vol in Kontich Kazerne: 6 mei kunstmarkt, 10 tot 13 mei de meifeesten en op 22 mei ons 2de wijkoverleg van dit jaar.

Op zondag 6 mei is iedereen in de namiddag uitgenodigd om eens een kijkje te nemen op de kunstmarkt die ook dit jaar weer zal doorgaan op het stationsplein.

Op 10, 11, 12 en 13 mei zijn het ook dit jaar weer Meifeesten in Kontich Kazerne. Dit ‘feest in het dorp’ biedt verscheidene evenementen aan voor jong en oud: concert, quiz, kinderanimatie, volksspelen, muziek- en knutselworkshops, jogging, barbecue, wandeltocht en feestrestaurant. Het gedetailleerde programma vind je in bijlage.. Vanuit het wijkoverleg maken we graag mee reclame want dit ‘feest in het dorp’ biedt zoals alle jaren verscheidene evenementen aan voor jong & oud: concert, quiz, kinderanimatie, volksspelen, muziek- en knutselworkshops, jogging, barbecue, wandeltocht en feestrestaurant. Hieronder alvast de agenda.

unnamed

Omdat het tenslotte niet altijd over feesten moet gaan en we soms ook met z’n allen gewoon moeten kunnen nadenken over wat goed is voor onze wijk, verzamelen we op dinsdag 22mei om 20u in zaal Pronkenborg voor het 2de wijkoverleg van dit jaar.

We hopen jullie uiteraard allemaal massaal tegen te komen op deze activiteiten 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s