Infoavond bioscoop-plannen Meylweg

Beste wijkbewoner,

In het wijkoverleg werd eerder dit jaar reeds gesproken over de mogelijkheid dat men een aanvraag zou doen bij de gemeente om in de Meylweg een bioscoop te gaan uitbaten.

Aanstaande dinsdag, 11 september, wordt er in zaal Pronkenborg om 20u een infomoment gepland in verband met de bioscoop-plannen in de Meylweg. In de straat zelf werd hier een brief voor gebust, maar aangezien dit de ganse wijk aangaat en we vanuit het wijkoverleg al langer bezorgd zijn over de verkeersveiligheid, brengen we jullie graag op de hoogte.

Mocht je dus meer informatie wensen, dan is het zeker wenselijk om dinsdag naar zaal Pronkenborg af te zakken. Hopelijk komen we daar meer te weten en kunnen we op het wijkoverleg van 25 september zij die er volgende week niet geraken verder op de hoogte brengen.

Met vriendelijke groeten,
Joris & Greet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s