5de Nieuwjaarsreceptie KOKAZ… nodig je buren eens uit

Beste wijkbewoner,

We beginnen graag met je het allerbeste te wensen voor 2019.

Op 12 januari organiseren we zoals jullie weten onze nieuwjaarsreceptie en omdat dit al de vijfde keer is dat we deze organiseren, willen we er ook dit jaar weer voor gaan om er een gezellige boel van te maken.

We willen we ieder van jullie hierbij inschakelen 🙂 We willen jullie vragen om buren, overburen, medestraatbewoners, vrienden… actief mee uit te nodigen. Niets zo leuk om samen met je volledige straat af te zakken naar de nieuwjaarsreceptie. We hebben daarom een uitnodiging in elkaar gestoken die je gewoon kan afprinten, voorzien van je naam en eventueel huisnummer om deze dan in je straat in de bussen te steken. Nog leuker natuurlijk als je ze persoonlijk afgeeft. We hopen in ieder geval dat jullie massaal aan het uitnodigen gaan zodat we 2019 als wijk met een knaller van een receptie kunnen inzetten.

De uitnodiging kan je hier downloaden.

We hopen dat jullie massaal aan het uitnodigen gaan.

De enthousiastelingen van de nieuwjaarsreceptie

2 gedachtes over “5de Nieuwjaarsreceptie KOKAZ… nodig je buren eens uit

 1. Sorry maar receptie was heel amateuristisch. Bij regenweer zou een alternatieve locatie zoals turnzaal of ander groot schoollokaal of een van de parochiezalen aangewezen zijn. Bovendien moeilijke doorgang aan ingang aangezien iedereen in de omgeving van de toog aan de ingang stond. Niet alleen de receptie viel letterlijk en figuurlijk in het water maar ook de speechen van de burgemeester ea want ze waren onverstaanbaar voor de meeste aanwezigen. Ofwel centraal in de groep speechen of gebruik maken van een geluidsinstallatie, temeer dat deze wel degelijk aanwezig was aan de inkom bij de uitdelers van de dranktickets, zou het geheel meer uitstraling geven. Het lijkt me ook dat Kontich Kazerne alweer stiefmoederlijk behandeld wordt ten opzichte van het centrum en/of Waarloos.

  Like

  1. Beste Walter,

   bedankt voor het bijwonen van de nieuwjaarsreceptie. Deze is er immers voor ons allemaal en dankzij ons allemaal. Dank ook voor uw evaluatie. We zullen bekijken of er zaken zijn waar we in de toekomst misschien rekening mee kunnen houden. Als er zaken positief waren die we volgend jaar zeker moeten behouden, mag u dat ook altijd laten weten. Kwestie van het kind niet met het badwater weg te gooien.

   Ik nodig u graag uit op het volgende wijkoverleg van 29 januari. De evaluatie van de nieuwjaarsreceptie staat daar zeker op de agenda. Dan hebt u de kans om uw inzichten te delen en kunnen we deze in grotere groep bespreken.

   Vriendelijke groeten

   Joris Dircx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s