Al plannen in oktober?

Nog niets gepland in oktober? Perfect! Er staat immers weer heel wat op de agenda met een werkdag in het Kapellekensbos, Kraakvers Boerenmarkt en de voorstelling van de meerjarenplanning voor onze gemeente.

Zondag 6 oktober krijgt onze gemeenschappelijke achtertuin een onderhoudsbeurt. We hebben het dan over het Kapellekesbos 🙂 Zij die een handje willen toesteken zijn vanaf 10u ter plaatse welkom. Natuurpunt zal ter plekke alles in goede banen leiden.

Op zondag 13 oktober organiseren we tussen 10u en 15u op het Phil Bosmansplein “Kraakvers Boerenmarkt“. Op deze markt zal je allerhande kraakverse producten, rechtstreeks van bij de boer kunnen vinden. Steun de korte keten en kom zeker eens een kijkje nemen. We zijn die dag trouwens ook nog op zoek naar wat helpende handen om rond 8u de tentjes mee op te zetten en/of om 15u deze even mee af te breken. Geef gerust een seintje op kokazleeft@gmail.com

Tot slot stelden we net geen 2 jaar geleden in de aanloop naar de verkiezingen samen met alle andere Kontichse adviesraden onze ambitienota voor Kontich Kazerne op voor de komende 6 jaar. Op dinsdag 15 oktober stelt de gemeente de meerjarenplanning 2020 – 2025 voor. Voor ons een uitgelezen moment om te bekijken of onze ambities voor onze wijk daarin weerspiegeld worden. Afspraak om 20u in zaal Pronkenborg.

Met vriendelijke groeten,

Joris & Greet

Joris Dircx (coördinator)
Greet Michielsen (secretaris)

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s