Verslag Wijkoverleg 24 september 2019

Beste wijkbewoner,

Gelieve in deze mail het verslag te willen vinden van het wijkoverleg van 24 september 2019. Achteraan het verslag staan de vragen die we gesteld hebben naar de gemeente.

Naast het verslag kan u ook het meerjarenplan 2020 2025 terugvinden dat het gemeentebestuur op 15 oktober om 20u komt voorstellen in zaal Pronkenborg en waarop we allemaal uitgenodigd zijn. Alle info kan u terugvinden via deze link of via de documenten in bijlage. In die bijlagen sturen we de presentatie en de details van het meerjarenplan dat gepresenteerd zal worden. Zo kan u zichzelf alvast op voorhand een beetje inlezen. We hebben ook onze ambitienota voor onze wijk die we in 2018 in aanloop naar de verkiezingen hebben opgesteld nog eens toegevoegd aangezien die voor ons als wijk als referentiepunt moet dienen. Als wijkraad hebben dan we tot begin november om onze opmerkingen te formuleren. Wilt u daaraan meewerken? Geef dan een seintje op kokazleeft@gmail.com

Verder nog een warme oproep om aanstaande zondag 13 oktober tussen 10 en 15u zeker eens af te zakken naar het Phil Bosmansplein waar we een boerenmarkt organiseren waarop verschillende lokaal geproduceerde producten te vinden zullen zijn. Het belooft alvast mooi weer te worden.

Bijlagen:

Met vriendelijke groeten,
Joris & Greet

Joris Dircx (coördinator)
Greet Michielsen (secretaris)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s