Toegangspoort tot Kontich?

Sinds dinsdag lag de oostelijke toegangspoort tot Kontich er vuil & smerig bij. Vuilniszakken lagen er platgereden op de weg. Vandaag werden de mouwen even opgestroopt en maakten we dit zelf zo goed als mogelijk proper. Als wijkoverleg dagen we de gemeente uit om samen met ons onze wijk proper te houden. It takes two to tango hé 🙂

We lieten de vuilzak trouwens achter aan de vuilbak naast de bushalte. Mocht hij er volgende week nog staan dan willen we vragen dat iemand hem even bij het eigen huisvuil zet zodat hij wordt meegenomen. Alvast bedankt!

2 gedachtes over “Toegangspoort tot Kontich?

    1. Dag Eveline,

      dat zullen we doen. In afwachting van de 2550 app voor Kontich hebben we zelf een kleine app gemaakt om de info die je nodig hebt eenvoudig te kunnen doorsturen. We willen dat de komende maand gerust eens testen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s