Verslag Wijkoverleg 26 november 2019

Beste wijkbewoner,

Bij deze bezorgen we jullie graag het verslag van het wijkoverleg van 26 november 2019. Achteraan het verslag staan de vragen die we gesteld hebben naar de gemeente.

Naast het verslag willen we u ook nog meegeven dat de gemeente een aantal infoavonden organiseert i.v.m. projecten die op til staan in onze wijk. Beide zullen op verschillende data doorgaan in zaal Pronkenborg om 20u.

  • 17 december: infoavond i.v.m. de aanvraag voor het bouwen van een feestzaal in de Meylweg
  • 28 januari: infoavond i.v.m. woonontwikkelingsproject op de gronden tussen tussen Kauwlei en Broekbos.
Verder zijn er nog een aantal activiteiten waarop we jullie van harte uitnodigen:
  • 31 december nodigen we alle kinderen weer uit om zingend door de straten te trekken. Haal dus zeker iets lekkers in huis en hang een rood lintje aan je deur zodat ze weten dat ze welkom zijn. Wij voorzien vanuit het wijkoverleg warme chocolademelk aan het Phil Bosmansplein.
  • Op 11 januari is het nieuwjaarsreceptie in onze wijk. Jullie zijn allemaal welkom vanaf 16u. Als u een handje wilt toesteken uiteraard al vroeger 🙂 Geef dan een seintje op kokazleeft@gmail.com en we houden u op de hoogte.
Tot slot lanceren we naar jaarlijkse gewoonte ook een oproep naar zij die zich willen engageren in het wijkoverleg als coördinator of secretaris. Als u deze taak op u wenst te nemen, kan je dat laten weten op kokazleeft@gmail.com De verkiezing heeft plaats op het eerste wijkoverleg van 4 februari 2020.

Bijlagen:

Met vriendelijke groeten,
Joris & Greet

Joris Dircx (coördinator)
Greet Michielsen (secretaris)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s