Zomer in eigen wijk… maak van KOKAZ één speelwijk

De zomer in eigen wijk lonkt en dat hoeft niet perse slecht te zijn 🙂

Als wijkoverleg roepen we daarom alle straten in KOKAZ op om een aanvraag tot speelstraat in te dienen. Als straatbewoners dit zien zitten kan dit zelfs ineens voor gans de zomer zijn en zullen onze kinderen een zomer als nooit tevoren beleven in onze eigen wijk, zal er terug op straat gespeeld kunnen worden en maken we er toch een mooie zomer van.

Heb je hulp nodig om dit op te zetten? Geen probleem… geef ons een seintje op kokazleeft@gmail.com en we springen graag bij met raad & daad. Let op… aanvragen moeten ten laatste op 2 juni binnen zijn bij de gemeente

Alle info vind je alvast hier…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s