Verslag Wijkoverleg 29 september 2020

Beste wijkbewoner,

Ook in de maand september kon het wijkoverleg niet doorgaan op de klassieke manier. We stelden jullie daarom voor de 2de keer dit jaar voor om eventuele vragen aan het gemeentebestuur aan ons te bezorgen zodat we deze alvast met de gemeente zouden kunnen bespreken. Via de link hieronder kunnen jullie het verslag downloaden. We houden er nog even aan om iedereen die hieraan heeft meegewerkt van harte te bedanken. We komen allemaal liever fysiek samen, maar op deze manier ging ook dit contactmoment met de gemeente toch niet helemaal verloren.

Mochten er nog opmerkingen of vragen zijn bij het verslag dan mag je die ons uiteraard altijd bezorgen.

Met vriendelijke groeten,
Joris & Greet

Joris Dircx (coördinator)
Greet Michielsen (secretaris)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s