Wijkoverleg 29 september

Beste wijkbewoner,

Het wijkoverleg van aanstaande dinsdag kan, net zoals in mei en zoals jullie waarschijnlijk al verwacht hadden, niet plaatsvinden in zijn klassieke vorm.

We stellen daarom voor dat we ook nu eventuele vragen, zaken die volgens jullie besproken moeten worden, verzamelen en daar dan de nodige antwoorden op trachten te verzamelen in de wijk en bij het gemeentebestuur. Wanneer er dus zaken zijn die volgens jullie op de agenda hadden moeten staan van het wijkoverleg of als er vragen zijn die we aan de gemeente zouden moeten voorleggen, kunnen jullie deze doormailen aan kokazleeft@gmail.com 

Vragen/thema’s die we reeds op de agenda wilden zetten:

 • Stand van zaken/voortgang
  • Planning heraanleg Ooststatiestraat
  • Plannen heraanleg stationsplein
  • Evaluatie verkeersmaatregelen Meylweg en stand van zaken plannen feestzaal
  • Evaluatie verkeersmaatregelen Pauwhoevestraat
  • Stand van zaken plannen verkaveling Kauwlei
  • Stand van zaken dossier appartementen op hoek van Kauwlei en Ooststatiestraat
 • Handhaven zone 30 
 • Participatietraject Den Alf: hoe zal dat lopen?

We hopen dat jullie je ook deze keer in deze aanpak kunnen vinden en kijken nu al uit naar het moment waarop we weer zoals vroeger in onze wijk aan de slag kunnen. Als er veel interesse zou zijn om toch “digitaal” samen te komen, willen we dat ook organiseren, maar dat moeten jullie dan even aangeven.

Verder is er nog nieuws rond het Korte Keten marktje dat we hebben moeten aflassen omwille van Covid. De markt kon dan niet doorgaan, maar er is niet stil gezeten. Vrijwilligers van Voedselteams organiseren op 4 oktober op het St. Jansplein in Kontich een info/kennismakingsmarktje om hun producten voor te stellen. De voedselteams zullen daarna ook een afhaalpunt krijgen in Kontich Kazerne en dit zal dan tijdelijk in het Buurthuis Den Alf zijn.

Met vriendelijke groeten,
Joris & Greet

Joris Dircx (coördinator)
Greet Michielsen (secretaris)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s