anders dan anders

Omwille van de opstoot van Covid19 hebben we besloten om de activiteiten die onze zomer in eigen wijk anders heel wat kleur geven niet te laten doorgaan. Daarom helaas geen openluchtfilm in het Patersboske op 14 augustus en geen Kokaz Koers op 5 september. We keken er zelf enorm naar uit, maar om de welbekende redenen is het nu niet verantwoord om activiteiten te gaan organiseren waar we de wijk samen brengen.

Maar laat dat ons vooral niet tegenhouden om te genieten van het leven in Kontich Kazerne… We mogen nog gerust buiten komen, gaan wandelen en fietsen zolang we het maar veilig houden.

Mocht je hulp nodig hebben, niet naar de winkel kunnen omdat je binnen moet blijven… aarzel dan niet om je buren aan te spreken of ons even te contacteren via kokazleeft@gmail.com Samen zoeken we dan wel naar een oplossing. Laat ons vooral met z’n allen afspreken dat we geen enkele in Kontich Gekazerneerde in de kou laten staan in de komende weken en maanden en dan slaan we ons hier wel door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s