Verkavelingsprojecten Kontich Kazerne

Beste wijkbewoner

Op 13 januari om 20u is er een digitale infoavond gepland in verband met een bouwproject voor 22 appartementen en 9 woningen in de bocht van de Duffelshoek aan het spoor. Als inwoners van Kontich Kazerne kunnen we deze bijwonen en onze vragen stellen. Zeker omdat dit niet het enigste nakende project is in onze wijk roepen we jullie op om dat zeker te doen. Deelnemen kan via de link hieronder.

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Verder start op 11 januari het openbaar onderzoek voor het project tussen Kauwlei en Broekbos en dit loopt tot 9 februari. In eerdere plannen ging het hier om minstens 68 appartementen en verder nog een heel aantal woningen. Alle plannen zijn te raadplegen op de site van de gemeente via deze link.

Omdat deze plannen en de projecten in de Pronkenbergstraat en op het kruispunt van Ooststatiestraat en Kauwlei een directe impact zullen hebben op mobiliteit, verkeersveiligheid en leefbaarheid van onze wijk, roepen we jullie dan ook op deze op z’n minst grondig te bekijken. Als jullie bezwaren zouden hebben, vragen we dat jullie deze ook insturen en niet rekenen op een ander die dat wel in uw plaats zal doen. Elke opmerking kan de kwaliteit van deze projecten voor onze wijk immers alleen maar ten goede komen.

2 gedachtes over “Verkavelingsprojecten Kontich Kazerne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s