Infoavond verkaveling tussen Kauwlei en Broekbos

Beste wijkbewoner,

Op dinsdag 26 januari om 20u is er een digitale infoavond gepland in verband met het verkavelingsproject tussen Kauwlei en Broekbos

Als inwoners van Kontich Kazerne kunnen we deze bijwonen om ons te laten informeren en onze vragen te stellen. Omdat dit een groot project is dat een impact zal hebben op onze wijk roepen we jullie ook deze keer weer op om dat zeker te doen. Deelnemen kan door u in te schrijven via info@parkkauwlei.be of via vergunningen@kontich.be.

Zoals jullie reeds weten is het openbaar onderzoek gestart op 11 januari en loopt dit tot 9 februari. Na de infoavond is er dus nog 1,5 week om het project te beoordelen en al dan niet een bezwaarschrift in te dienen. Alle info hieromtrent kan u terugvinden op de website van onze gemeente via deze link.

Tot slot zijn we ook aan het bekijken wanneer we het eerste wijkoverleg van dit jaar gaan organiseren. Het staat vast dat ook dit digitaal zal zijn en we zouden dit graag in de week van 1 februari laten doorgaan. Hierover hopen we binnenkort meer nieuws te kunnen brengen.

Vriendelijke groeten,

Joris & Greet

Joris Dircx (coördinator)
Greet Michielsen (secretaris)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s